Heb jij een eigen website? Of ben je een food- of lifestyleblogger? Doe dan mee aan het partnerprogramma van HelloFresh en profiteer van de voordelen van ons groeiende en succesvolle merk. Met het HelloFresh partnerprogramma stimuleer je gebalanceerd eten en verspreid je lekkere recepten. Bovendien kun je er zelf ook nog wat aan verdienen! Je wordt beloond voor iedere betalende klant die je naar ons doorstuurt.

Jouw voordelen als partner van HelloFresh:

 • 40% commissie op de eerste aankoop. Cashback- en kortingscodewebsites worden geaccepteerd.
 • Onze beste partners krijgen aantrekkelijke bonussen
 • Premium condities mogelijk
 • Cookie-looptijd van 30 dagen
 • Zeer geringe kans op annulering
 • NextFood Logo

  NextFood werkt online op veel gebieden samen met bedrijven in de foodsector. Onze maaltijdbox-vergelijkers hebben tot doel om de tienduizenden Nederlandse en Belgische consumenten die maandelijks de platformen bezoeken te voorzien van kwalitatieve informatie en goed advies. Met HelloFresh als premium partner werken we al jaren samen om deze doelstelling te bereiken.
  ~ Michiel Kanis, Managing Director, maaltijdbox.com

  ActieCode Logo

  Bij Actiecode.nl werken we sinds kort succesvol samen met HelloFresh. Deze verse samenwerking werpt meteen zijn vruchten af voor ons beiden. HelloFresh is flexibel om innovatieve kortingsacties te testen die onze bezoekers graag omarmen. De potentie van HelloFresh is enorm en wij groeien graag mee met meer en meer tevreden klanten.
  ~ Jochem Vroom, Managing Director, Actiecode.nl

  Hoe kan ik meedoen?

  Deelnemen aan het HelloFresh affiliate-programma is gratis en heel eenvoudig. Meld je aan via het internationale partnernetwerk AWin en je bent klaar om te beginnen! Je vindt HelloFresh in Impact Radius onder ID 9318.
  • Vragen? Neem voor meer informatie contact op via rackydiallo@hellofresh.nl.