HelloFresh

Ontdek onze extra’s

Ontdek onze extra’s

Zin in een wijntje, fruit of verse soep met ambachtelijk brood? Naast de maaltijdbox hebben we lekkere extra's die je aan je box kunt toevoegen.

Zin in een wijntje, fruit of verse soep met ambachtelijk brood? Naast de maaltijdbox hebben we lekkere extra's die je aan je box kunt toevoegen.

Wijntje erbij?

Geïnspireerd op het seizoen kiezen we elke week twee verschillende wijnen, toegankelijk en voor elk moment. Daarnaast hebben we wekelijks de Wijnkenners' keuze, een mooie wijn van de bovenste plank. Maak jouw avond compleet en kies een fles wijn van 750 ml in je box. Liever een box met wijn? Ontdek elke maand een selectie van zes wijnen geïnspireerd op het seizoen.

Voeg een fles of box wijn toe in je weekmenu.

VOEG TOE

Verse soep met ambachtelijk brood

Elke week vind je een verse soep op het menu, die je alleen nog even hoeft op te warmen. Bij de soep krijg je ambachtelijk bereid brood dat je afbakt in de oven. De soep is gemaakt van de beste, verse ingrediënten en we hebben vaak nieuwe smaken op het menu. Perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle, smaakvolle maaltijd.

Voeg een verse soep met ambachtelijk brood toe in je weekmenu.

VOEG TOE

Lekker uitpakken

Iets te vieren of zin om uit te pakken? Elke week staan er twee Premium-recepten op het menu. Verwen iedereen aan tafel met een restaurantwaardige maaltijd. Zin om uitgebreid te tafelen? Geniet samen van een Bourgondisch diner met een hoofdgerecht en drie bijgerechten.

Voeg een Premium-recept of Bourgondisch diner toe in je weekmenu.

VOEG TOE

Fruitbox

Met onze Fruitbox krijg je gemakkelijk jouw wekelijkse portie vitaminen binnen. De inhoud is elke week anders en geïnspireerd op het seizoen. De box bevat 5 tot 8 soorten fruit en is te bestellen in klein met 14 stuks fruit en in medium met 25 stuks fruit.

Voeg de Fruitbox toe in je weekmenu.

VOEG TOE

Ontbijtbox

Verwen jezelf met een gevarieerd ontbijt met bijvoorbeeld havermout, crackers of fruit. De Ontbijtbox bevat alle ingrediënten voor 5 keer ontbijten voor 2 personen, inclusief 3 bijbehorende recepten. De inhoud van de box is iedere week anders.

Voeg de Ontbijtbox toe in je weekmenu.

VOEG TOE

Goed om te weten

- Alle extra's die je bestelt, worden samen met jouw maaltijdbox bezorgd. De chauffeur rijdt zo maar één keer, wel zo duurzaam.
- We hebben elke week andere verse soepen, wijnen, Premium-recepten, ontbijtjes en fruit. Zo blijven wij jou - net als met het weekmenu - elke keer verrassen.